-30% på alle jul- og nyttårsvarer frem til 31.01.21. Rabatten trekkes fra ved utsjekking.

Hjemlevering fra Picard

Få dine matvarer levert på døra med frysebiler. Vi tilbyr hjemlevering og henting i butikk. Du finner de samme prisene på picardnorge.no som i butikk, uten pristillegg eller skjulte avgifter!

Slik fungerer hjemlevering!

På picardnorge.no kan du enkelt bestille hjemlevering fra sofaen. I nettbutikken finner du et stort sortiment av matvarer, ferdigretter og bakevarer av høy kvalitet! En enkel vei til hverdagsluksus.

Kvalitet og matsikkerhet er viktig for oss, derfor bruker vi frysebiler som sikrer en ubrutt frysekjede. Vi tilbyr levering til utvalgte tider, hvor du selv velger leveringsdato ved utsjekk.

Du kan enkelt betale med kort. Etter første betaling kan man opprette en konto, slik at handelen går raskere neste gang du besøker oss.

Hjemlevering tilbys på følgende steder:

Sone: Pris 
Oslo Sone 1

79 kr

Oslo Sone 2 99 kr
Oslo Sone 3 129 kr

Se alle stedene vi  leverer til her.

Vi tilbyr for øyeblikket hjemlevering to dager i uken, på tirsdager og fredager.

Leveringstider:

Leveringsdager:
Frist:*
Tirsdag kl 17-21
Tirsdag kl 12
Fredag kl 17-21
Fredag kl 12

*Bestillinger må registreres innen kl 12:00 på leveringsdagen. Bestillinger mottatt etter fristen vil bli levert den valgte leveringsdagen påfølgende uke.

Hent i butikk

Bestill i nettbutikken og hent på Picard Colosseum Senter.

Se adresse og åpningstider.
Foreløpig tilbyr vi "klikk & hent" i en av våre butikker, følg oss gjerne for nyheter om flere lignende tilbud.

Når du velger "klikk og hent" fullfører du hele bestillingen i nettbutikken. Du vil motta en bekreftelse når varene er klare for henting. Forventet ventetid er opp til fire timer innen butikkens ordinære åpningstider. Bestillingen hentes i kassen ved å oppgi ordrenummer og navn.

Vanlige spørsmål

Hvor lang er leveringstiden?

Vi tilbyr for øyeblikket hjemlevering to dager i uken, på tirsdager og fredager. Bestillinger må registreres innen kl 12:00 på leveringsdagen. Bestillinger mottatt etter fristen vil bli levert den valgte leveringsdagen påfølgende uke.

Hva skjer om man ikke er hjemme når leveransen ankommer?

Om du ikke er hjemme når leveransen ankommer, setter vi maten utenfor huset eller leilighetsdøren din og varsler deg på SMS. Ansvaret for leveringen overføres deretter til deg (i forkant av leveransen vil du motta leveringsdetaljer både på e-post og SMS). Om du bor i leilighet og sjåføren ikke kommer inn på eiendommen, må vi returnere og kaste ​​maten. Vi refunderer ikke penger for mislykket levering, med unntak av når vi forårsaker feilen. Derfor er det av viktig at du er tilgjengelig på telefon i forbindelse med levering.

Hvordan fraktes frossenmaten på en trygg og sikker måte?

Varene pakkes i esker for å beskytte matemballasjen. Deretter blir ordren levert med frysebil som sikrer en ubrutt frysekjede, helt frem til døren.

Vi leverer til følgende bydeler i Oslo:


Bydel i Oslo Sone Oslo

Sentrum

1

Frogner

1

Sagene

1

St.Hanshaugen

1

Gamle Oslo

1

Grünerløkka

1

Vestre Aker

2

Stovner

2

Nordstrand

2

Ullern

2

Bjerke

2

Grorud

2

Søndre Nordstrand

2

Alna

3

Nordre Aker

3

Marka

3

Østensjø

3